preloader slika

O nama

nekoliko kutija i bočica za kozmetiku

MI SMO DRUGAČIJI

Fero Plast je osnovan 1982. godine u Novoj Pazovi. Nakon tri decenije uspešnog poslovanja proširuje svoju delatnost i prerasta u Fero Plast Plus, ime pod kojim posluje danas.

Posedujemo sopstvenu alatnicu za izradu kalupa, odnosno, alata za livenje plastičnih masa, pa alate sami konstruišemo i izrađujemo. Posedujemo 8 mašina za brizganje plastike različitih zapremina i dve duvaljke.

Raspolažemo modernom i efikasnom opremom a upošljavamo mlade i sposobne, pri tome već veoma iskusne stručnjake. Svi poslovi se obavljaju na zadovoljstvo komintenta, pod geslom 'brzina, ozbiljnost, kvalitet'.
Kako bi naš klijent imao svoj proizvod što pre na raspolaganju, naš pogon je u funkciji u dve smene.
Voljni smo i da izrađujemo ambalažu po narudžbi kupca - prema crtežu ili uzorku.

Poboljšajte prodaju

Proizvod upakovan u kvalitetnu i privlačnu ambalažu sigurno vodi ka znatno boljoj prodaji. Ovo su uspešni odavno shvatili i praktikuju za svaki novi proizvod.
 
 
 

Izaberite sigurnost

Više od četiri decenije smo u ovom poslu.
Nikada ranije nismo dozvolili da naš klijent bude izneveren. Tako će biti i ubuduće. Mi smo dobavljač ambalaže kakav vam treba!
 
 

Stvorite zadovoljne kupce

Zadovoljan kupac će se uvek vraćati i tražiti i druge vaše proizvode. A sasvim sigurno će preporučiti vaše proizvode prijateljima i rodbini. Danas zadovoljan kupac često podeli informaciju i na socijalnim mrežama pa eto i dodatne reklame za vaš proizvod. Zato birajte ambalažu pažljivo.